Yhteisöopas

Sivukuva Yhteisöopas - Yhteisöopas

Me olemme määritelleet joukon ohjeita, joita yhteisön on noudatettava saadakseen parhaan kokemuksen verkkosivullamme: tehtävämme noudattaminen, rehellisyys ja läpinäkyvyys toiminnassamme.

On välttämätöntä, että nämä säännöt ymmärretään, jotta voidaan edistää hauskaa ja rohkaisevaa ilmapiiriä, jossa jokainen yhteisön jäsen tuntee olonsa tervetulleeksi.

Tarkemmin sanottuna, tämän sivuston jäseneksi tuleminen edellyttää seuraavien ohjeiden noudattamista:

Vampire D ei ole vastuussa mistään kommenteista, jotka on julkaistu eri alueille verkkosivulla. On tärkeää ymmärtää, että nämä viestit eivät ole tae auktoriteetista tai paikkansapitävyydestä.

Näiden kommenttien näkökulmat eivät välttämättä vastaa verkkosivuston näkemyksiä. Jos käyttäjä on onnistunut tunnistamaan sellaisen viestin, jota voidaan pitää sopimattomana, kuten se, että se virheellinen, herjaava, häiritsevä, seksuaalinen, invasiivinen ja rikollisuuteen taipuva, on suositeltavaa, että tämä käyttäjä ottaa välittömästi meihin yhteyttä yhteystietojemme kautta.

Tämän verkkolehden käyttäminen edellyttää, että käyttäjä ei saa julkaista mitään sellaista materiaalia, joka kuuluu edellä mainittujen kielletyn sisällön piiriin. Jos joku todetaan syylliseksi tekoon, ryhdymme välittömästi toimiin tilanteen korjaamiseksi.

Tämän sivuston käyttäminen tarkoittaa myös sitä, että käyttäjä ei voi julkaista tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, ellei materiaalin lähde ole antanut siihen lupaa.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, joiden avulla käyttäjät voivat kokea henkilökohtaisen pelinkulun.

Ole varovainen sellaisten kommenttien suhteen, jotka kannustavat sinua vierailemaan toisella sivustolla. Varmista, että linkki on korruptoitumaton ja aito.

Positiivinen yhteisökokemus on sellainen, jossa jokainen jäsen noudattaa sääntöjä. On helpompaa pitää hauskaa ja olla aktiivisempi, kun yksilöt noudattavat sääntöjämme sekä yhteisöopastamme. Muista tilata verkkolehtemme ja liity yhteisöömme tänään.