Tietoja Meistä

icon - Tietoja MeistäTervetuloa Vampire D:hen missä fantasia kohtaa mahdollisuuden.

Yliluonnolliset aiheet ohjaavat maailmaa erilaisista medioista kirjallisiin teoksiin; kaikki on enemmän tai vähemmän yliluonnollista. Mieti kuuluisia Hollywood elokuvia kuten Se, Twilight ja Jumanji, nämä ovat joitakin esimerkkejä siitä, miten yliluonnollisesta on tullut läheisesti integroitunut kulttuuriimme.

Vampire D:llä pääset mukaan upealle mystiikkaa, kauhua ja verta täynnä olevalle matkalle. Sivusta katselemista ei voi verrata oikeaan ajatuksen kokemiseen yliluonnollisesta ilosta.

Meillä on valikoima kolikkopelejä, jotka esittelevät erilaisia malleja, jotka edustavat maailmaa, jota me emme voi edes ymmärtää.

Käsitteessä yliluonnollinen on jotain, joka tekee meistä innokkaita tutkimaan sitä lisää. Se saattaa johtua jännityksestä, pahanenteisyydestä tai jopa tuntemattomasta, mutta valmistaudu kokemaan Vampire D:llä tämä kaikki.

Nauti pahanenteisistä äänistä, jotka kulkeutuvat korviisi. Pidä hauskaa monimutkaisten taideteosten ja muotoilun parissa niiden kiemurrellessa pitkin ihoasi. Paistattele mukaansa vetävän taian parissa.

Yliluonnollinen maailma on epäilemättä monimutkainen maailma. Se on niin monimutkainen, että kukaan ei ole onnistuneesti antanut vastausta niihin kysymyksiin, joita meillä on tästä hämmentävästä maailmasta. Tiedämme kuitenkin sen, että tämä maailma on seikkailu ja jännittävä kokemus, kun se yhdistetään kolikkopeleihin.

Joten sen sijaan, että olisimme hämmentyneitä asioista, joita me emme ymmärrä; miksi emme vain pitäisi hauskaa ja nauttisi kyydistä?

Valitse yliluonnollinen teema mistä tahansa kolikkopelistä, jonka me olemme arvostelleet ja jota me suosittelemme. Riippumatta siitä, millainen maku sinulla on tuntematonta kohtaan, me pystymme antamaan sen sinulle. Vampyyrit, kummitukset, demonit ja paljon muuta. Meiltä löytyy kaikkea sinulle.

Älä rajoita mielikuvitustasi arkipäiväisillä asioilla. Astu sen sijaan sisälle fantasiamaailmaan ja koe jotain uutta.

Vampire D:ssä ei ole kyse ainoastaan peleistä. Kyse on myös kokemuksesta ja jännityksestä, jonka koet kohdatessasi jotain, joka ei ole tästä maailmasta.

Logo - Tietoja Meistä